北海道、その恵まれた自然の幸を世界へ
Bringing Hokkaido Premium food to the world

kanisushikato

■極上の蟹と鮨、酒とワインを楽しむ
昭和38年創業 北海道の老舗の蟹専門店 加藤水産の直営店「蟹鮨 加藤」がニセコのヒラフエリアにオープン。本格的な江戸前寿司、たらば蟹の酒蒸し焼きや毛蟹、新鮮なウニや魚介類も楽しめます。ヒラフエリアの中心部からは徒歩10分圏内。店内には、予約制のカウンター席と個室をご用意。地酒やワインなども楽しめるバーカウンターも併設していますので、お一人でも気軽にお越しいただけます。

◎事前予約で活蟹とお寿司のフルコースをご堪能頂けます。
前日までの完全予約制にて承っております。1週間前のご予約から、活たらば蟹や活ずわい蟹のご予約も可能ですが、季節により、ご用意できる蟹の種類が異なりますので、予めご了承下さい。

◎スペシャルな夜の御膳でゆったりとした時間を
海外からも多くの人があつまるニセコの夜、北海道の幸を料理長自慢の逸品と、料理長オススメの日本酒や北海道ワインとご一緒にお楽しみ下さいませ。
Dinner Menu

■Es SUSHI KATO SAKE, WINE & SEAFOOD
Hokkaido’s King of Crab. Now steaming up Niseko Kato Seafood, a Hokkaido crab-specialist with 55 years of history, is launching a sushi restaurant in the center of Sapporo with a concept surrounding sake and wine. Enjoy a specialty large live crab of the day with advance ordering. Advance reservations highly recommended, takeaway options also available. The perfect venue for hosting client, our chef introduces Japanese dishes in English.

◎Book now for Hokkaido’s delicious king Crab in Niseko
Kato Seafood, a Hokkaido crab-specialist with 55 years of history, is launching a sushi restaurant in Hirafu with a concept surrounding sake and wine. The perfect venue for hosting clients for our chef introduces Japanese dishes in English.

◎RECOMMENDED
Dinner couse
Sushi & Crab Dinner Omakase ※booking required
Large live Crab of the day ※booking required
Private parties, and more.. ※booking required

■感受来自北海道的极致美味—蟹鮨加藤
创业于昭和38年(1963年)的北海道老字号加藤水产的直营店“蟹鮨加藤”预计将于
2019年11月28日在北海道新雪谷(Niseko)比羅夫町正式开业.

在这里您可以同时享受蟹肉与寿司的完美搭配,也可以品尝到正宗的江户前寿司,烤帝王蟹,河蟹,新鲜的海胆和海鲜.我们也为您提供茶,清酒和葡萄酒.

进行提前预约的话,被称为日本“蟹王”的店长加藤敏明就会为您准备好新鲜巨大的活蟹.
我们也为您提供了打包专用的菜单,让美味一路伴随您前行.